Cubics, partner binnen Qmunity: ‘Happy Users’

maandag 22 juli 2024

ITS is sinds dit jaar onderdeel van Qmunity, in een krachtige strategische zet, gericht op groei door te verbinden en te versterken. We stellen graag onze partner Cubics voor. Binnen Cubics is het hoogste doel: ‘Happy Users’.

Rust in IT

Cubics is een van de vijf vooraanstaande IT-bedrijven die onder de naam Qmunity de handen ineen hebben geslagen. Naast ITS en Cubics zijn dit Helder Telecom & ICT, FourPoints en LOSNING ICT. Cubics is gevestigd in Tilburg en Eindhoven. Binnen Cubics is het hoogste doel: ‘Happy Users’. Dat mogen zij bij vele organisaties verzorgen door rust te brengen in IT. Altijd en overal. En dat doen ze met een breed scala aan services.  

24/7 optimaal beschikbaar

Zij leveren oplossingen voor werken in de cloud, voor Microsoft 365, voor cybersecurity en proactief beheer van de IT-omgeving. En dan doen ze verdomde goed. Een IT-omgeving die 24/7 optimaal beschikbaar is, is een absolute voorwaarde voor het succes van organisaties. Waar Cubics vooral actief is bij zorginstellingen en bedrijven, is ITS dit bij onderwijs en MKB. Geografisch is ITS sterk in Zuid-Holland en Cubics in Brabant. Zie hier een mooie voedingsbodem om kennis en expertise te delen. Het kennisniveau van de hele ‘community’ wordt krachtiger, waarvan onze klanten profiteren.  

Meer weten over Qmunity? Kijk op www.qmunity.nl